Policy

Остання зміна:
8 лютого 2019

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Дана Політика конфіденційності визначає, які види персональних даних і в якій формі збираються, обробляються, зберігаються в рамках конференції Архітектура Майбутнього і діяльності веб-сайту architectureofthefuture.com товариства з обмеженою відповідальністю «Маркетингова агенція План», а також як можуть використовуватися і надаватися такі персональні дані.

Дана Політика конфіденційності містить обов’язкові правила і норми, які можуть бути важливими для вас і вплинути на ваші рішення або наміри щодо використання або невикористання вами даного веб-сайту, порушення яких може спричинити за собою юридичну відповідальність, як для вас, так і для третіх осіб.

Дана Політика конфіденційності застосовується до персональних даних (як визначено нижче), які збираються і/або іншим чином обробляються Товариством з обмеженою відповідальністю «Маркетингова агенція План» через даний веб-сайт.

Приймаючи умови даної Політики, ви надаєте свою згоду (дозвіл) на обробку (як визначено нижче) ваших персональних даних відповідно до цілей, зазначених в даній Політиці конфіденційності.

Веб-сайт зареєстрований і працює в Україні, тому будь-яка інформація, яка буде надана нам, буде використана на території України, крім випадків, передбачених законодавством України та міжнародними договорами України.

Зміст

  • 1. Основні терміни
  • 2. Про компанію
  • 3. Які персональні дані ми збираємо
  • 4. Сторонні сайти
  • 5. Вік і відповідальність
  • 6. Як ми збираємо персональні дані
  • 7. Як ми використовуємо персональні дані
  • 8. Авторські права
  • 9. Товарні знаки
  • 10. Відшкодування збитків
  • 11. Безпека
  • 12. Підтвердження
  • 13. Зміна політики. Інше
  • 14. Контактна інформація

Основні терміни

Політика конфіденційності (далі «Політика») – правила, що визначають порядок захисту і обробки персональних даних для веб-сайту architectureofthefuture.com, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю «Маркетингова агенція План» як організатору конференції Архітектура Майбутнього.

ТОВ «Маркетингова агенція План» (далі «The Plan») – агенція повного циклу, що спеціалізується на маркетингу для архітектурної, інжинірингової і будівельної галузей.

Сайт architectureofthefuture.com (далі «Сайт») – веб-сайт The Plan, інформаційний майданчик конференції Архітектура Майбутнього.

Конференція Архітектура Майбутнього – щорічна європейська архітектурна конференція.

Персональні дані (далі «ПД») – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, оброблювані The Plan (наприклад, ім’я, прізвище, по батькові, адреса проживання, адреса електронної пошти, номер телефону, місце роботи, посада, коротка біографічна довідка, реквізити банківських рахунків і платіжних карток та інші відомості, мета обробки яких збігається з метою обробки ПД, і які будуть надані Суб’єктом ПД самостійно або отримані The Plan в процесі ведення своєї діяльності, в тому числі, але не виключно шляхом надання послуг).

Обробка персональних даних (обробка ПД) – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, відновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення (вилучення), знищення ПД.

Суб’єкт ПД – фізична особа, ПД якого обробляються.

Сторонній сайт – посилання на веб-сайт, розміщене на Сайті для просування партнерства або медіа-підтримки, а також учасників конференції за бажанням і вибором The Plan.

Підписка на новини – форма для реєстрації на Сайті, за допомогою якої Сайт збирає контакти всіх зацікавлених відвідувачів Сайту з метою подальшого інформування їх про поточні статті, інтерв’ю, події в рамках конференції Архітектура Майбутнього.

Cookies – це невеликі комп’ютерні файли, які ми передаємо на жорсткий диск комп’ютера відвідувача Сайту, які дозволяють нам дізнатися, як часто хтось відвідує Сайт і які дії вони проводять на цьому Сайті.

Google Analytics – аналітика пошукової системи Google, що сприяє більш глибокому розумінню цільової аудиторії і збору непрямої особистої інформації.

Веб-маяки – сайти, програми та повідомлення електронної пошти в форматі HTML можуть містити невеликі фрагменти коду, які називаються веб-маяками або – в мобільних додатках – як пакети розробки (SDK). Найпростіші види маяків і пакетів коштів розробки дозволяють сайтам і додаткам збирати і передавати інформацію за запитом сервера. Сайти та додатки можуть використовувати маяки, пакети засобів розробки і файли cookie для різних цілей, включаючи аналіз використання сайтів, аудит рекламної діяльності та складання звітів, а також надання вмісту і реклами з урахуванням інтересів користувачів.

Електронні листи – текстова чи інша інформація, призначена для передачі і отримання в електронному вигляді електронною поштою.

Інформаційні розсилки – засіб комунікації у вигляді електронного листа, за допомогою якого Сайт інформує осіб, які підписалися на розсилку, про новини/події/статті/конкурси або будь-яку іншу інформацію, що стосується Конференції.

Рекламні посилання – це посилання компаній третіх осіб, розміщених на Сайті.

Про компанію

Організатором конференції Архітектура Майбутнього виступає агенція The Plan, зареєстрована в Україні 02 квітня 2018 року і яка здійснює свою діяльність відповідно до українського законодавства. The Plan є маркетинговим агентством, що спеціалізуються на маркетингу для індустрії архітектури, будівництва та інжинірингових послуг.

Які персональні дані ми збираємо

The Plan може обробляти такі відомості про суб’єктів ПД:

  1. прізвище, ім’я та по батькові (за наявності);
  2. паспортні дані (включаючи цивільні та закордонні паспорти, види (посвідки) на постійне або тимчасове проживання та інші документи, що засвідчують особу);
  3. громадянство (підданство) або відсутність відносин до громадянства (підданства);
  4. резидентство;
  5. вік;
  6. стать;
  7. професія, спеціалізація, кваліфікаційний клас;
  8. робочий стаж і місця роботи;
  9. займані посади;
  10. зображення (фото, відео) і звукозапис;
  11. номера телефонів (організацій та приватних осіб стаціонарних і мобільних), адреса електронної поштової скриньки (корпоративний і особистий), skype, факс і т.д .;
  12. реквізити банківських рахунків;
  13. ідентифікаційні дані контрагентів суб’єктів ПД, які стали відомі The Plan в зв’язку з наданням суб’єкту ПД послуг;
  14. інші відомості, мета обробки яких збігається з метою обробки персональних даних, і які будуть надані суб’єктом ПД самостійно або отримані The Plan в процесі ведення The Plan своєї діяльності, в тому числі, але не виключно шляхом надання послуг.

ПД в рамках Конференції Архітектура Майбутнього можуть бути зібрані наступними способами:

  1. коли ви вирішуєте придбати квитки, послуги або продукти, пропоновані сайтом;
  2. коли ви приймаєте рішення підписатися на розсилку, прийняти участь в опитуванні, направляєте лист в оргкомітет, реєструєтеся, подаєте заявку на участь в конференції, переходите по рекламних посиланнях Конференції Архітектура Майбутнього.

The Plan збирає також інформацію з вашого комп’ютера або іншого електронного засобу, коли ви відвідуєте Сайт або користуєтеся онлайн-ресурсами The Plan.

На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса вашого комп’ютера, тип браузера, дата доступу, файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого ви потрапили на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії і т .д.

Якщо ви використовуєте мобільний пристрій для доступу до Сайту і онлайн-ресурсів, The Plan також може збирати інформацію про ваші мобільні пристрої, таку як ідентифікатор пристрою, його тип, а також дані про застосування даної інформації і використання вами мобільної версії даного сайту (при наявності ) та інших мобільних джерел.

Сторонні сайти

Якщо ви звертаєтеся до Сторонніх сайтів (зовнішніх веб-сайтів і ресурсів) за посиланням з Сайту, будь-яка інформація, яку ви розкриваєте на Сторону сайті (зовнішньому веб-сайті та ресурсі), не підпадає під дію цієї Політики і The Plan не несе відповідальність за політику (умови) конфіденційності або зміст цих сайтів. Той факт, що Сайт дає посилання на Сторонні сайти (зовнішні веб-сайти і ресурси), не означає, що The Plan повністю схвалює викладені там позиції або ідеї, а також ні в якій мірі не гарантує достовірності розміщеної на зовнішніх ресурсах (Сторонніх сайтах) інформації. The Plan не гарантує достовірність, справжність, точність і надійність інформації, що міститься на Сторонніх сайтах (зовнішніх веб-сайтах і ресурсах), вихід на які або доступ до яких здійснюється з Сайту або містять посилання на Сайт.

Обов’язково ознайомтеся з політикою конфіденційності сторонніх веб-сайтів, перш ніж надавати ПД.

The Plan рекомендує виявляти обачність при відвідуванні як її власних, так і Сторонніх сайтів (зовнішніх веб-сайтів і ресурсів). Окремі сайти можуть містити інформацію, яка може вважатися недоречною або образливою, або містити посилання, які виводять користувача на подібні сайти. Сторонні сайти (зовнішні веб-сайти і ресурси) можуть відправляти користувачам свої файли «cookies», здійснювати збір даних і/або запитувати ПД, інформацію особистого характеру і т.п.

Будь-які ризики, пов’язані з переходом на Сторонні сайти (зовнішні веб-сайти і ресурси) по посиланнях, які розміщені на цьому Сайті, несе безпосередньо Суб’єкт ПД.

The Plan не несе будь-якої відповідальності, в тому числі, але не обмежуючись, юридичну, за контент, рекламу, продукцію, підтримку, послуги та інші матеріали, які розміщені на подібних Сторонніх сайтах (зовнішніх веб-сайтах і ресурсах) або можуть бути доступні з них.

The Plan не несе будь-яку відповідальність, в тому числі, але не обмежуючись, юридичну, за достовірність, дотримання авторських прав, законність і моральну якість матеріалів і інформації, що містяться на Сторонніх сайтах (зовнішніх веб-сайтах і ресурсах).

The Plan не несе будь-якої відповідальності, в тому числі, але не обмежуючись, юридичну, і знімає з себе будь-які зобов’язання (незалежно від того, явні або неявні) гарантійного характеру щодо точності, достовірності, законності, дотримання авторських прав, моральних якостей матеріалів і інформації, розміщеної на Сторонніх сайтах (зовнішніх веб-сайтах і ресурсах).

The Plan не нестиме будь-яку відповідальність за будь-які збитки, упущену вигоду, витрати, збитки чи претензії, завдані або нібито завдані вам чи будь-якій третій стороні, використанням або довірою до контенту, продукції, підтримки і послуг Сторонніми сайтами ( зовнішніми веб-сайтами і ресурсами) або через них.

The Plan не дає будь-яких запевнень і гарантій щодо захисту інформації (в тому числі, інформації про кредитні картки, ПД та іншої інформації особистого характеру), яку може вимагати від вас третя сторона через Сторонні сайти (зовнішні веб-сайти і ресурси), пов’язані з Сайтом гіперпосиланнями, а ви в свою чергу заздалегідь відмовляєтеся від пред’явлення до The Plan претензій з подібних питань.

Якщо у вас є питання або сумніви з приводу політики Сторонніх сайтів (зовнішніх веб-сайтів і ресурсів), ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти hello@architectureofthefuture.com.

Вік і відповідальність

Сайт може містити інформацію, призначену тільки для дорослих. Для отримання доступу до цієї інформації і для її перегляду вам повинно виповнитися 18 років (потрібне відповідне підтвердження).

Сайт, його матеріали і послуги не призначені для використання дітьми та особами, що не досягли 18-річного віку (неповнолітніми), а також не передбачені і не призначені для умисного збору, використання або розголошення будь-яких ПД осіб, які не досягли 18 років.

The Plan вилучатиме ПД малолітніх і неповнолітніх осіб та/або буде намагатися отримати доказову згоду батьків (опікунів, піклувальників) на збір, використання або розголошення ПД малолітніх і неповнолітніх осіб, як тільки стане відомо, що будь-які ПД зазначених осіб, розміщені на Сайті або зібрані з його допомогою.

Ви підтверджуєте та гарантуєте, що досягли 18-річного віку і маєте всі законні підстави використовувати Сайт, а також берете на себе всі законні зобов’язання і в повній мірі несете відповідальність, що виникає в результаті використання матеріалів Сайту. Ви погоджуєтеся нести повну відповідальність за всі без винятку випадки використання Сайту, а також за використання свого логіна і пароля третіми особами, в тому числі дітьми та особами, які не досягли 18-річного віку.

Все вищевикладене повною мірою відноситься і до користувачів Сайту, які є недієздатними або обмежено дієздатними.

Якщо ви дозволяєте вашим дітям заходити на сайт і переглядати його вміст, ви берете на себе зобов’язання по контролю над доступом і самостійно визначаєте, яка частина інформації або які послуги дозволені для ваших дітей, а які ні. Звертаємо вашу увагу, що за допомогою Сайту або деяких розділів Сайту існує ймовірність розміщення вашими дітьми ПД.

Якщо батько або опікун (піклувальник) вважає, що особа у віці до 18 років (особа, яка є недієздатною або обмежено дієздатною) обмінювалася ПД з Сайтом, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою hello@architectureofthefuture.com.

Як ми збираємо персональні дані

Реєстрація та інша інформація

Ви можете переглядати або використовувати наш Сайт без реєстрації або відправки будь-якої ПД. У цьому випадку єдиною інформацією, яку ми збираємо, буде неособиста інформація, зібрана з використанням файлів «cookie» або веб-маяків. Проте, щоб мати доступ до певних продуктів і послуг, доступних на Сайті, зокрема, до підписки на новини, вам необхідно заповнити реєстраційну форму та надати іншу інформацію, включаючи ПД, яка нам розумно необхідна для надання продуктів і/або послуг для вас. Якщо ви підключаєтеся до нашого сайту або реєструєтеся за допомогою своїх облікових даних Facebook або інших сторонніх виробників, ви дозволяєте нам збирати ваші дані, такі як ваше ім’я користувача, облікові дані доступу та іншу інформацію, яка може бути доступна через вашу сторінку Facebook або будь-який інший сервіс, включаючи, але не обмежуючись, вашим ім’ям, фотографією профілю, країною, рідним містом, адресою електронної пошти, датою народження і статтю.

Cookies

Ми збираємо анонімну, неконфіденційну і неособисту інформацію, коли ви використовуєте наш сайт, відправляєте нам електронні листи або відповідаєте на спеціальні акції або інформаційні розсилки, які ми можемо відправляти вам час від часу. Cookies – це невеликі комп’ютерні файли, які ми передаємо на жорсткий диск вашого комп’ютера, які дозволяють нам дізнатися, як часто хтось відвідує сайт, і які дії вони проводять на цьому сайті. Кожному комп’ютеру привласнюється свій файл cookie від Сайту. Інформація, зібрана за допомогою файлів cookie, допомагає нам динамічно створювати рекламу і контент на Сайті або в спеціально розроблених для вас електронних листах, а також дозволяє нам статистично контролювати, скільки людей використовує наш сайт і окремі сайти партнерів, або відкривають наші електронні листи наші користувачі. Ми можемо використовувати інформацію cookie для реклами певних рекламних оголошень у вашому браузері або для визначення популярності певного контенту або реклами. Ми не будемо пов’язувати неособисту інформацію cookie з зібраними ПД. Ви знайдете додаткову інформацію про те, як відключити файли cookie на сторінці підтримки вашого браузера. Деактивація файлів cookie може перешкоджати нашій здатності надати вам певні послуги або вашу здатність користуватися певними функціями Сайту.

Google Analytics

Ми також збираємо демографічну інформацію, використовуючи звіти Google Analytics Demographics & Interest, щоб поліпшити наш сайт. Ця інформація дозволяє нам краще розуміти користувачів Сайту і налаштовувати наш сайт, а також відстежувати наші успіхи при досягненні нових аудиторій і оптимізувати доставку рекламного контенту, спеціально призначеного для вашого користування який відомий як ремаркетинг. Ми не будемо об’єднувати інформацію, зібрану через Google Analytics з ПД. Умови використання Google Analytics і політика конфіденційності Google регулюють здатність Google використовувати і обмінюватися інформацією, зібраною через Google Analytics. Ви можете заборонити використання ваших даних Google Analytics за допомогою інструменту Відхилення Google Analytics.

Веб-маяки

В обмежених обставинах ми також можемо використовувати «веб-маяки» для збору анонімної, неособистої інформації про вашому використанні нашого сайту, а також використання вами електронних листів, спеціальних рекламних акцій або інформаційних розсилок, які ми можемо відправляти вам час від часу. Інформація, що збирається веб-маяками, дозволяє нам статистично контролювати, скільки людей використовує наш сайт або відкривають наші електронні листи і для яких цілей. Ми не будемо пов’язувати інформацію веб-маяка з зібраними ПД.

Електронні листи та інформаційні розсилки

Як зазначено в обговореннях файлів cookie і веб-маяків, ми збираємо анонімну, не особисту інформацію про використання вами електронних листів та інформаційних розсилок, які ми можемо відправляти вам час від часу. У деяких випадках, коли ви натискаєте на посилання або рекламу в електронному листі або інформаційної розсилці, ваш браузер може бути миттєво спрямований на сайт третьої сторони, яка відзначає або «підраховує» ваш відповідь на електронну пошту або інформаційну розсилку, перш ніж перенаправити ваш браузер в потрібне місце. Цей процес переорієнтації НЕ буде очевидним для вас.

Інформація, зібрана третіми особами (спонсори, партнери або рекламодавці) на Сайті або в електронних листах, по спеціальним акціям або через інформаційні розсилки, які ми можемо відправляти вам час від часу, також можуть використовувати свої власні файли cookie або веб-маяки, коли ви натискаєте на свою рекламу або посилання на свій сайт або службу, або навіть якщо реклама просто з’являється на сторінці або в електронному листі, який ви переглядаєте. У певних ситуаціях збір інформації може бути полегшений шляхом миттєвого напрямлення вашого браузера на сайт сервера або іншої третьої особи, що діє від імені спонсора, ділового партнера або рекламодавця, перш ніж перенаправити ваш браузер в його належне місце призначення; цей процес переорієнтації НЕ буде очевидним для вас. Ми не контролюємо використання цими третіми особами файлів cookie або веб-маяків, або як вони управляють неособистої інформацією, яку вони збирають через них. Однак ви повинні ознайомитися з політикою конфіденційності інших сайтів, які ви відвідуєте, щоб зрозуміти, як ці інші сайти використовують файли cookie і як вони використовують інформацію, яку вони збирають, використовуючи cookie або веб-маяки на своїх сайтах.

Електронна пошта

Якщо ви хочете зберегти комерційну інформацію, резюме, ідеї, будь-які комерційні пропозиції, не відправляйте їх електронною поштою. Ми намагаємося своєчасно відповідати на всі електронні листи, але не завжди можемо це зробити.

Служби визначення місцезнаходження

У вас буде можливість відмовитися від служб визначення місцеположення, що не дозволить Сайту надавати інформацію про місце проведення конференції.

Як ми використовуємо персональні дані

Персональні дані відвідувачів Сайту використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», іншими законами та підзаконними нормативно-правовими актами України, а також міжнародними договорами України.

The Plan докладатиме максимум зусиль, щоб не використовувати або не розкривати будь-які ПД, які він збирає, якщо це розумно необхідно для відповіді на ваші питання, надання продуктів і/або послуг, які ви можете запитати у Сайту (наприклад, інформацію, яку нам потрібно надати для проведення онлайн-оплати, або виконати вимоги органів державної влади, юридичної або внутрішнього обліку).

Не допускається обробка ПД без вашої згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

The Plan в порядку, визначеному законодавством України, має повідомити вас про передачу ПД третій особі, якщо цього вимагають умови вашої згоди або інше не передбачено законом. Такі повідомлення не здійснюються у випадках:

  1. передачі ПД за запитами при виконанні завдань оперативно-розшукової чи контррозвідувальної діяльності, боротьби з тероризмом;
  2. виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування своїх повноважень, передбачених законом;
  3. здійснення обробки ПД в історичних, статистичних чи наукових цілях;
  4. інших випадках, передбачених законодавством України.

Якщо обробка ПД необхідна для захисту ваших життєво важливих інтересів, обробляти такі ПД без вашої згоди можна до часу, коли отримання згоди стане можливим.

Розкриття ПД підрядникам з обслуговування заходу

Підрядники по обслуговуванню заходи можуть іноді мати обмежений доступ до ваших ПД в тій мірі, в якій це розумно необхідно для надання вам продуктів або послуг у зв’язку з заходом. Ці підрядники включають постачальників, які надають нам технології, послуги та/або контент, пов’язані з експлуатацією та обслуговуванням нашого Сайту. Ці контрагенти також можуть мати доступ до вашої адреси електронної пошти, щоб відправляти вам інформаційні розсилки або спеціальні рекламні акції або відправляти вам електронні листи для таких цілей, як проведення маркетингових досліджень від нашого імені. Доступ до ваших ПД цими підрядниками обмежується інформацією, необхідною для того, щоб підрядник виконував свою обмежену функцію для Сайту.

Розкриття ПД партнерам конференції

Будь-які ПД не можуть бути надані або розкриті для спонсорів заходу. Спонсори заходу зможуть самостійно збирати ПД в рамках 3 днів конференції Архітектура Майбутнього 2019 або за її підсумками з самостійної відповідальністю за збір та обробку ПД, а також її використання в подальших рекламних цілях.

Відео та фотозйомка

Конференція буде всебічно документована. При вході на локацію конференції учасники погоджуються на безкоштовну публікацію і використання фотографій, фільмів і аудіозаписів, які виробляються на конференції, а також можуть брати участь у відповідних заходах. Якщо учасник дає інтерв’ю співробітникам конференції, він надає дозвіл на необмежене використання створеного матеріалу.

Міжнародні користувачі

Передача ПД іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних з ПД, здійснюється тільки за умови забезпечення відповідною державою належного захисту ПД у випадках, встановлених законом або міжнародним договором України.

Держави – учасниці Європейського економічного простору, а також держави, які підписали Конвенцію Ради Європи про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою ПД, визнаються такими, що забезпечують належний рівень захисту ПД.

Перелік держав, які забезпечують належний захист ПД, визначається Кабінетом Міністрів України.

ПД суб’єктів під час транскордонної передачі поширюються The Plan тільки з тією метою, з якою вони були зібрані.

ПД можуть передаватися The Plan іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних з ПД, також у випадках:

  1. надання вами однозначної згоди на таку передачу;
  2. необхідність укладення або виконання угоди між The Plan і третьою особою – Суб’єктом ПД на користь Суб’єкта ПД;
  3. необхідність захисту ваших життєво важливих інтересів;
  4. необхідності захисту суспільного інтересу, установки, виконання та забезпечення правової вимоги;
  5. надання The Plan відповідних гарантій невтручання в вашу особисте і сімейне життя.

Авторські права

Інформація Сайту є власністю The Plan і/або фізичних/юридичних осіб, які надають інформацію The Plan, захищеною Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими законними та підзаконними нормативно-правовими актами та міжнародними договорами України у сфері інтелектуальної права.

Обмежений дозвіл на використання інформації Сайту може надаватися користувачем за умови дотримання всіх авторських і суміжних прав та інших прав інтелектуальної власності, а також всіх прав власності і прав інтелектуальної власності The Plan і/або фізичних/юридичних осіб, які надають інформацію і технології в інформації Сайту.

Будь-яке несанкціоноване поширення, використання або копіювання інформації сайту, або використання інформації Сайту, що суперечить умовам Політики, може привести до порушення прав власності на товарні знаки, авторські та суміжні права та інші права інтелектуальної власності, що тягне за собою притягнення правопорушника до відповідальності, в тому числі, але не обмежуючись, до адміністративної, кримінальної відповідальності. Ви не маєте права використовувати будь-яку інформацію Сайту (або будь-яку іншу інформацію, доступ до якої відкривається з даного Сайту) способом, в результаті застосування якого будуть порушені права щодо володіння (користування, розпорядження) товарними знаками, авторськими і суміжними правами і іншими правами інтелектуальної власності .

The Plan не несе будь-якої відповідальності за несанкціоноване використання іншими користувачами вашого контенту і знімає з себе будь-яку відповідальність (без обмеження) за використання вашого контенту, що порушує авторські права, права на товарні знаки та інші права інтелектуальної власності будь-якого іншого користувача або особи .

Інформація та матеріали, розміщені на Сайті, можуть бути відтворені і/або скопійовані і/або використані без відповідного дозволу The Plan лише у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України. Дане положення стосується будь-якого виду відтворення/використання/копіювання, включаючи використання за допомогою електронних, механічних, фотокопіювальних, записуючих засобів, а також створення похідних версій робіт і т.д.

Товарні знаки

Будь-яке використання товарних знаків The Plan або їх похідних, крім випадків наявності письмового дозволу The Plan на використання товарних знаків, суворо заборонено і тягне за собою притягнення правопорушників до відповідальності, передбаченої законодавством України та/або міжнародними договорами України.

Будь-який список товарних знаків The Plan (або інших товарних знаків) на Сайті періодично оновлюється, однак не повинен розглядатися як вичерпний перелік товарних знаків The Plan (або інших товарних знаків).

Всі інші назви продукції і компаній, вказані на Сайті, можуть бути товарними знаками своїх законних власників, які захищаються відповідно до законодавства України та/або міжнародними договорами України.

Відшкодування збитків

Ви погоджуєтесь відшкодувати збитки, захищати і захищати The Plan і приймати сторону агентства в разі виникнення будь-яких претензій, зобов’язань, збитків і витрат (в тому числі, але не обмежуючись, витрат на послуги адвокатів), які виникли внаслідок:

  1. умисного або випадкового використання Сайту і/або його матеріалів з використанням вашого логіна і пароля, незалежно від того, хто скоїв авторизацію;
  2. будь-якого листування, виконаного вами, або скачування будь-яких матеріалів, здійсненого під вашим логіном;
  3. будь-якого порушення вами даної Політики.

The Plan залишає за собою право самостійно визначати способи управління і захисту в будь-якій формі за ваш рахунок або вимагати від вас відповідної компенсації або відшкодування. В цьому випадку ви погоджуєтеся на співпрацю із захистом The Plan в разі виникнення таких претензій до The Plan від третіх осіб.

Безпека

Сайт впровадив відповідні запобіжні заходи для запобігання несанкціонованого доступу до ваших ПД. Хоча ми робимо всі зусилля для захисту ваших ПД від втрати, неправильного використання або зміни з боку третіх осіб, ви повинні знати, що завжди є ризик, пов’язаний з передачею інформації через Інтернет.

Сайт буде зберігати ваші ПД до тих пір, поки це необхідно для вищезгаданих цілей або відповідно до законодавства.

Ви завжди можете зв’язатися з нами, щоб:

  • видалити ваші ПД з наших систем,
  • оновити ПД, які ви нам надали,
  • змінити свої переваги щодо маркетингових контактів або інших заходів, відправивши нам поштою відповідне повідомлення.

Ви повинні знати, що технологічно неможливо видалити кожну інформацію про ваших ПД з наших серверів. Необхідність резервного копіювання наших систем для захисту інформації від ненавмисної втрати означає, що копія ваших ПД може існувати в нестираємій формі, яка може бути важкою або неможливою для нас. Проте, після отримання вашого запиту ми постараємося видалити всі відомості по ПД, що зберігаються в базах даних, які ми активно використовуємо для досліджень і повсякденної ділової діяльності, а також інші легкодоступні для пошуку носії.

Підтвердження

Приймаючи умови даної Політики, ви підтверджуєте, що ви прочитали і зрозуміли умови Політики і її юридичні наслідки, а також перед прийняттям умов Політики мали можливість звернутися за юридичною консультацією.

Ви погоджуєтесь дотримуватися положень цієї Політики і погоджуєтеся, що вона містить весь обсяг необхідних правил регулювання відносин між вами як користувачем і The Plan, а також скасовує та замінює собою всі пропозиції або попередні домовленості, укладені в усній або в письмовій формі, і будь-який інший обмін інформацією між вами і The Plan щодо предмета даної Політики.

При доступі або завантаженні будь-якої частини Сайту або його змісту, при розміщенні інформації на Сайті, а також при будь-якому іншому використанні Сайту або його змісту, незалежно від того, чи є ви зареєстрованим або незареєстрованим користувачем, ви зобов’язуєтеся виконувати умови Політики в повному обсязі, а також керуватися в своїх діях нормами чинного законодавства України та міжнародних договорів.

Право на доступ і використання вами Сайту виникає з моменту повної і беззастережної згоди з цією політикою. Якщо ви не згодні з положеннями цієї Політики і/або відповідними змінами (доповненнями) до неї, ви не маєте права доступу до Сайту і його використання і повинні припинити використання Сайту або будь-яких його матеріалів, сервісів і функцій, крім випадків, встановлених цією політикою.

Зміна політики. Інше

Якщо в будь-який час будь-яке положення Політики є або стає незаконним, недійсним або таким, яке не може бути реально виконано в будь-якому аспекті відповідно до законодавства України, це жодним чином не впливає на законність, дію або можливість виконання інших положень Політики. The Plan зобов’язується замінити недійсні положення такими положеннями, які найбільше відповідають початковому стану за своєю суттю.

Співробітники The Plan і її партнери не уповноважені змінювати умови Політики. Ніяке висловлювання, озвучене співробітниками (партнерами, підрядниками) The Plan від імені The Plan, не повинно і не може бути сприйнято як інтерпретація даних умов Політики або як уповноважену заяву, якщо мова йде про Сайт, якість пропонованої (наданої) послуги, або змісті Сайту .

The Plan залишає за собою право в будь-який час вносити зміни, доповнення в Політику як в цілому, так і до будь-якої її частини, в тому числі і викласти в новій редакції. Такі зміни (доповнення) вступають в силу з моменту їх публікації на Сайті. Якщо після вступу в силу зазначених змін ви продовжуєте користуватися Сайтом, це свідчить про те, що ви ознайомлені і згодні з такими змінами. Якщо ви не згодні зі змінами Політики, повинні негайно припинити доступ до Сайту і його використання.

Всі питання, не врегульовані цією політикою, регулюються нормами чинного законодавства України.

Контактна інформація

Ви можете зв’язатися з нами електронною поштою hello@architectureofthefuture.com або звернутися за адресою – Україна, м. Київ, вул. Старокиївська, 10 Літера «Г», з будь-якими питаннями з приводу цієї Політики конфіденційності.